Trgovina v mestnem središčuModerna bližnja oskrba v mestnem središču

Prilagojena mestnemu središčuPopolnoma integrirano

Enostavno dosegljive in vedno pri roki – naše trgovine v mestnih središčih prinašajo oskrbo v center mesta in se ob tem odlično skladajo z okolico. Izkoristimo obstoječe stavbe in objekte neposredno v mestnem središču ter tja vključimo svoje trgovine, pri čemer združujemo moderno arhitekturo z že obstoječo okoliško strukturo.

Poudarki trgovine v mestnem središčuTrgovina za mestna središča

Naš koncept trgovine je primeren tudi za manjše površine z Lidlom kot atraktivnim najemnikom z odlično bonitetno oceno. Z uporabo obstoječih stavb in arhitekturno prilagoditvijo, postavljamo naše trgovine v zelo obiskana mestna središča, ne da bi pri tem spreminjali podobo mesta.

Povpraševanje in ponudbaPrilagojena ponudba

V skladu z željami kupcev v mestnih središčih, ponujamo velik delež svežih živil in pripravljenih jedi ter izdelkov za na pot - ''take-away''.

ArhitekturaObstoječe zgradbe

Trgovine integriramo v obstoječe stavbe in jih arhitekturno prilagodimo obstoječi pozidavi.

UdobjeNakupovalno doživetje

V primeru manjših površin ohranjamo prednosti nove generacije trgovin, kot sta velika izbira svežih živil in vabljiva predstavitev ter namestitev blaga.

Karakteristike in zahteveKriteriji za lokacije

Naš koncept trgovin za mestna središča uporablja obstoječe zgradbe in objekte, ki se nahajajo neposredno v centru mesta. Skupaj bomo našli pravo strategijo za vašo lokacijo.

Površine/zgradbe:
za nakup ali najem.
Prodajna površina:
od 600 m²
Drugi kriteriji:
Omogočena mora biti dostava s tovornim vozilom.

Vaše povpraševanje namŽelite več informacij?

Z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vprašanja o trgovini za mestna središča ali glede katerega drugega koncepta trgovin. Veselimo se vašega sporočila!

Pišite nam