OSNOVNI KONCEPT TRGOVINEMODERNA BLIŽNJA OSKRBA JUTRIŠNJEGA DNE

ODPRT, SVETEL IN NARAVNAN NA KUPCANOV OBČUTEK PROSTORA

Sproščeno mesto za nakupovanje, prijeten kraj za delo – nov koncept za našo osnovno trgovino je vse prej kot običajen. Moderen izgled, nova tehnologija in prodajna površina, usmerjena v potrebe kupcev, ter področje za postrežbo kupcev, poskrbijo za popolnoma novo nakupovalno doživetje naših strank.

Poudarki osnovnega koncepta trgovineNova generacija trgovin

Ne samo, da je nakupovalno vzdušje v Lidlovih trgovinah prijetno; pametni načini gradnje in inovativen tehnološki koncept varujeta tudi podnebje ter okolje. Zelo smo izboljšali več področij in s tem ustvarili sproščujoč obisk naših trgovin.

PonudbaAtraktivno oblikovanje

Široki hodniki in vizualni učinek predelanih prodajnih površin poskrbijo za prijetno nakupovanje.

Osredotočanje na potrebe kupcevKoncepti prehrambenih izdelkov

Svoje kupce vedno znova presenečamo z inovativnimi izdelki ali komponentami ''take-away'', kot je sveže pekovsko pecivo ali pripravljena kava, ki jo lahko vzamejo s seboj (''coffee-to-go'').

ArhitekturaModerna fasada

Sprednja stran trgovine z izložbenimi okni predstavlja osrednji del sodobne arhitekture zgradbe in skrbi za preglednost in svetlobo.

Karakteristike in zahteveKriteriji za lokacije

Naš novi koncept trgovin je mogoče integrirati v različne površine in pod različnimi vidiki. Skupaj bomo našli pravo strategijo za vašo lokacijo.

Površina zemljišča:
zazidano ali nezazidano od 6.000 m2.
Lokacije:
za nakup, najem ali zakup.
Služba za pomoč investitorjem
Po želji prevzamemo skrb za potek načrtovanja in realizacijo novogradnje v celoti.

Vaše povpraševanje namŽelite več informacij?

Z veseljem vam odgovorimo na vsa vaša vprašanja glede naših osnovnih trgovin ali glede katerega drugega koncepta trgovin. Veselimo se vašega sporočila!

Pišite nam