OSNOVNI KONCEPT TRGOVINE

MODERNA BLIŽNJA OSKRBA JUTRIŠNJEGA DNE

Nov občutek prostora

Odprt, svetel in naravnan na kupca

Sproščeno mesto za nakupovanje, prijeten kraj za delo – nov koncept za našo osnovno trgovino je vse prej kot običajen. Moderen izgled, nova tehnologija in prodajna površina, usmerjena v potrebe kupcev, ter področje za postrežbo kupcev, poskrbijo za popolnoma novo nakupovalno doživetje naših strank.

Nova generacija trgovin

Poudarki osnovnega koncepta trgovine

Ne samo, da je nakupovalno vzdušje v Lidlovih trgovinah prijetno; pametni načini gradnje in inovativen tehnološki koncept varujeta tudi podnebje ter okolje. Zelo smo izboljšali več področij in s tem ustvarili sproščujoč obisk naših trgovin.

 • Ponudba

  Atraktivno oblikovanje

  Široki hodniki in vizualni učinek predelanih prodajnih površin poskrbijo za prijetno nakupovanje.

 • Osredotočanje na potrebe kupcev

  Koncepti prehrambenih izdelkov

  Svoje kupce vedno znova presenečamo z inovativnimi izdelki ali komponentami ''take-away'', kot je sveže pekovsko pecivo ali pripravljena kava, ki jo lahko vzamejo s seboj (''coffee-to-go'').

 • Arhitektura

  Moderna fasada

  Sprednja stran trgovine z izložbenimi okni predstavlja osrednji del sodobne arhitekture zgradbe in skrbi za preglednost in svetlobo.

Kriteriji za lokacije

Karakteristike in zahteve

Naš novi koncept trgovin je mogoče integrirati v različne površine in pod različnimi vidiki. Skupaj bomo našli pravo strategijo za vašo lokacijo.

Lokacije:za nakup, najem ali zakup.
Površina zemljišča:zazidano ali nezazidano od 6.000 m2.
Služba za pomoč investitorjemPo želji prevzamemo skrb za potek načrtovanja in realizacijo novogradnje v celoti.

Želite več informacij?

Vaše povpraševanje nam

Z veseljem vam odgovorimo na vsa vaša vprašanja glede naših osnovnih trgovin ali glede katerega drugega koncepta trgovin. Veselimo se vašega sporočila!