Trgovina v mestnem središču

Moderna bližnja oskrba v mestnem središču

Popolnoma integrirano

Prilagojena mestnemu središču

Enostavno dosegljive in vedno pri roki – naše trgovine v mestnih središčih prinašajo oskrbo v center mesta in se ob tem odlično skladajo z okolico. Izkoristimo obstoječe stavbe in objekte neposredno v mestnem središču ter tja vključimo svoje trgovine, pri čemer združujemo moderno arhitekturo z že obstoječo okoliško strukturo.

Trgovina za mestna središča

Poudarki trgovine v mestnem središču

Naš koncept trgovine je primeren tudi za manjše površine z Lidlom kot atraktivnim najemnikom z odlično bonitetno oceno. Z uporabo obstoječih stavb in arhitekturno prilagoditvijo, postavljamo naše trgovine v zelo obiskana mestna središča, ne da bi pri tem spreminjali podobo mesta.

 • Udobje

  Nakupovalno doživetje

  V primeru manjših površin ohranjamo prednosti nove generacije trgovin, kot sta velika izbira svežih živil in vabljiva predstavitev ter namestitev blaga.

 • Arhitektura

  Obstoječe zgradbe

  Trgovine integriramo v obstoječe stavbe in jih arhitekturno prilagodimo obstoječi pozidavi.

 • Povpraševanje in ponudba

  Prilagojena ponudba

  V skladu z željami kupcev v mestnih središčih, ponujamo velik delež svežih živil in pripravljenih jedi ter izdelkov za na pot - ''take-away''.

Kriteriji za lokacije

Karakteristike in zahteve

Naš koncept trgovin za mestna središča uporablja obstoječe zgradbe in objekte, ki se nahajajo neposredno v centru mesta. Skupaj bomo našli pravo strategijo za vašo lokacijo.

Drugi kriteriji:Omogočena mora biti dostava s tovornim vozilom.
Površine/zgradbe:za nakup ali najem.
Prodajna površina: od 600 m²

Želite več informacij?

Vaše povpraševanje nam

Z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vprašanja o trgovini za mestna središča ali glede katerega drugega koncepta trgovin. Veselimo se vašega sporočila!