Logistične lokacije

Enostavnejše rešitve za kompleksne procese

Logistika se izvaja vsak dan

Jedro dobavne verige

Svoje koncepte za logistične centre smo v celoti na novo pretehtali z ekonomskih, ekoloških in družbenih vidikov. Nove zasnove z zmanjšanimi tlorisi in povečanimi odseki za komisioniranje zahtevajo bistveno manjše površine zemljišč in se z individualnimi prilagoditvami lokacij optimalno vključujejo v okolje.

Nova generacija logistike

Poudarki logističnih centrov

Rezultat kompaktne zasnove in premišljenih postopkov so fleksibilne skladiščne in pisarniške strukture za atraktiven in v prihodnost usmerjen logistični center.

 • Arhitektura

  Individualno načrtovanje

  Logistični centri se z individualnim načrtovanjem prilagajajo okoljskim razmeram lokacije.

 • Delovno okolje

  Moderno delovno mesto

  Na novo zasnovana območja za dostavo s prostori za sprostitev za zaposlene in za dobavitelje ustvarjajo sofisticirano in prijetno delovno okolje.

 • Prostorsko načrtovanje

  Skladiščni prostori in pisarne

  Pri preurejanju smo posebno pozornost namenili naravni svetlobi, optimiziranju postopkov komisioniranja in moderni opremi.

 • Izpusti CO2

  Trajnostno

  Nenehno si prizadevamo za optimizacijo vrednosti emisij in porabe energije, da bi ustvarili okolju prijazen logistični koncept.

Želite več informacij?

Vaše povpraševanje nam

Z veseljem vam odgovorimo na vsa vaša vprašanja glede naših logističnih lokacij ali glede katerega drugega koncepta trgovin. Veselimo se vašega sporočila!