Logistične lokacije Enostavnejše rešitve za kompleksne procese

Jedro dobavne verige Logistika se izvaja vsak dan

Svoje koncepte za logistične centre smo v celoti na novo pretehtali z ekonomskih, ekoloških in družbenih vidikov. Nove zasnove z zmanjšanimi tlorisi in povečanimi odseki za komisioniranje zahtevajo bistveno manjše površine zemljišč in se z individualnimi prilagoditvami lokacij optimalno vključujejo v okolje.

Poudarki logističnih centrov Nova generacija logistike

Rezultat kompaktne zasnove in premišljenih postopkov so fleksibilne skladiščne in pisarniške strukture za atraktiven in v prihodnost usmerjen logistični center.

ArhitekturaIndividualno načrtovanje

Logistični centri se z individualnim načrtovanjem prilagajajo okoljskim razmeram lokacije.

Izpusti CO2Trajnostno

Nenehno si prizadevamo za optimizacijo vrednosti emisij in porabe energije, da bi ustvarili okolju prijazen logistični koncept.

Prostorsko načrtovanjeSkladiščni prostori in pisarne

Pri preurejanju smo posebno pozornost namenili naravni svetlobi, optimiziranju postopkov komisioniranja in moderni opremi.

Delovno okoljeModerno delovno mesto

Na novo zasnovana območja za dostavo s prostori za sprostitev za zaposlene in za dobavitelje ustvarjajo sofisticirano in prijetno delovno okolje.

Vaše povpraševanje nam Želite več informacij?

Z veseljem vam odgovorimo na vsa vaša vprašanja glede naših logističnih lokacij ali glede katerega drugega koncepta trgovin. Veselimo se vašega sporočila!

Pišite nam