OSNOVNI KONCEPT TRGOVINEMODERNA BLIŽNJA OSKRBA JUTRIŠNJEGA DNE

ODPRT, SVETEL IN NARAVNAN NA KUPCANOV OBČUTEK PROSTORA

Sproščeno mesto za nakupovanje, prijeten kraj za delo – nov koncept za našo osnovno trgovino je vse prej kot običajen. Moderen izgled, nova tehnologija in prodajna površina, usmerjena v potrebe kupcev, ter področje za postrežbo kupcev, poskrbijo za popolnoma novo nakupovalno doživetje naših strank.

Poudarki osnovnega koncepta trgovineNova generacija trgovin

Ne samo, da je nakupovalno vzdušje v Lidlovih trgovinah prijetno; pametni načini gradnje in inovativen tehnološki koncept varujeta tudi podnebje ter okolje. Zelo smo izboljšali več področij in s tem ustvarili sproščujoč obisk naših trgovin.

Osredotočanje na potrebe kupcevKoncepti prehrambenih izdelkov

Svoje kupce vedno znova presenečamo z inovativnimi izdelki ali komponentami ''take-away'', kot je sveže pekovsko pecivo ali pripravljena kava, ki jo lahko vzamejo s seboj (''coffee-to-go'').

PonudbaAtraktivno oblikovanje

Široki hodniki in vizualni učinek predelanih prodajnih površin poskrbijo za prijetno nakupovanje.

ArhitekturaModerna fasada

Sprednja stran trgovine z izložbenimi okni predstavlja osrednji del sodobne arhitekture zgradbe in skrbi za preglednost in svetlobo.

Karakteristike in zahteveKriteriji za lokacije

Naš novi koncept trgovin je mogoče integrirati v različne površine in pod različnimi vidiki. Skupaj bomo našli pravo strategijo za vašo lokacijo.

Lokacije:
za nakup, najem ali zakup.
Površina zemljišča:
zazidano ali nezazidano od 6.000 m2.
Služba za pomoč investitorjem
Po želji prevzamemo skrb za potek načrtovanja in realizacijo novogradnje v celoti.

Vaše povpraševanje namŽelite več informacij?

Z veseljem vam odgovorimo na vsa vaša vprašanja glede naših osnovnih trgovin ali glede katerega drugega koncepta trgovin. Veselimo se vašega sporočila!

Pišite nam