Posebne trgovineZa edinstvene zgradbe in lokacije

Individualne rešitveRazmišljanje izven okvirjev

Med širitvijo naše mreže trgovin se je pokazalo, da so za posebne lokacije potrebne individualne rešitve. Ne določamo le standardov, ampak razmišljamo širše – z individualnimi koncepti načrtovanja in emocionalnimi arhitekturnimi rešitvami za edinstvene lokacije in obstoječe stavbne strukture objektov. S svojimi koncepti pomagamo ohranjati in povečevati privlačnost mest.

Možnosti integracijeTrgovina za posebne zgradbe

Na danosti okolja se odzivamo z individualnimi rešitvami – naj gre za železniško postajo, zgodovinsko zgradbo ali stadion – svoje trgovine vključujemo v okolje in zgradbe, ter jih prilagajamo v skladu s celotno podobo, s čimer ustvarjamo pravo dodano vrednost. Razvijamo pametne rešitve za specifične težave posameznih lokacij in poskrbimo za to, da naši kupci doživijo moderno in prijetno nakupovalno izkušnjo, kakršne so vajeni.

ArhitekturaPosebni objekti

Pri spremembi namembnosti zgodovinskih zgradb ali pri integraciji teh v neobičajne gradbene projekte, poteka načrtovanje individualno in integrativno.

Vredno ohranitveNovi impulzi

Ohranjanje zgodovinskih zgradb ustvarja dodano vrednost za podobo mesta in hkrati povečuje atraktivnost lokacij.

Vaše povpraševanje namŽelite več informacij?

Z veseljem vam odgovorimo na vsa vaša vprašanja glede naših konceptov trgovin in vam svetujemo na podlagi vaših individualnih želja. Veselimo se vašega sporočila!

Pišite nam