Trgovina v mestnem središčuModerna bližnja oskrba v mestnem središču

Prilagojena mestnemu središčuPopolnoma integrirano

Enostavno dosegljive in vedno pri roki – naše trgovine v mestnih središčih prinašajo oskrbo v center mesta in se ob tem odlično skladajo z okolico. Izkoristimo obstoječe stavbe in objekte neposredno v mestnem središču ter tja vključimo svoje trgovine, pri čemer združujemo moderno arhitekturo z že obstoječo okoliško strukturo.

Poudarki trgovine v mestnem središčuTrgovina za mestna središča

Naš koncept trgovine je primeren tudi za manjše površine z Lidlom kot atraktivnim najemnikom z odlično bonitetno oceno. Z uporabo obstoječih stavb in arhitekturno prilagoditvijo, postavljamo naše trgovine v zelo obiskana mestna središča, ne da bi pri tem spreminjali podobo mesta.

Povpraševanje in ponudbaPrilagojena ponudba

V skladu z željami kupcev v mestnih središčih, ponujamo velik delež svežih živil in pripravljenih jedi ter izdelkov za na pot - ''take-away''.

UdobjeNakupovalno doživetje

V primeru manjših površin ohranjamo prednosti nove generacije trgovin, kot sta velika izbira svežih živil in vabljiva predstavitev ter namestitev blaga.

ArhitekturaObstoječe zgradbe

Trgovine integriramo v obstoječe stavbe in jih arhitekturno prilagodimo obstoječi pozidavi.

Karakteristike in zahteveKriteriji za lokacije

Naš koncept trgovin za mestna središča uporablja obstoječe zgradbe in objekte, ki se nahajajo neposredno v centru mesta. Skupaj bomo našli pravo strategijo za vašo lokacijo.

Površine/zgradbe:
za nakup ali najem.
Prodajna površina:
od 600 m²
Drugi kriteriji:
Omogočena mora biti dostava s tovornim vozilom.

Vaše povpraševanje namŽelite več informacij?

Z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vprašanja o trgovini za mestna središča ali glede katerega drugega koncepta trgovin. Veselimo se vašega sporočila!

Pišite nam